Wij leveren kwaliteit

We werken met natuurproducten. Dat vergt extra aandacht voor kwaliteit en snelheid. Ons goed op elkaar ingespeelde team draagt grote zorg voor die kwaliteit. Dankzij onze ruime ervaring weten we van alle soorten groenten en fruit onder welke ideale omstandigheden ze bewaard en vervoerd dienen te worden. En we hebben eigen geconditioneerd transport, waardoor we zeer flexibel zijn. Het hele jaar door zorgen wij ervoor dat de producten snel en vers hun eindbestemming bereiken.

Onze producten

Van grootwinkel- bedrijf tot cruiseschip

We rekenen een breed scala bedrijven tot onze klanten. En bij die veelzijdigheid, gedijen we goed. We leveren aan het grootwinkelbedrijf en de groothandel. Veel van deze groothandelsbedrijven hebben zich gespecialiseerd in het leveren van de gastronomie en voorzien kantines van grote bedrijven, horeca en hotellerie van groenten en fruit. Daarnaast richt een deel van de groothandelsbedrijven zich (ook) op het beleveren van de detailhandel, weekmarkten, snijbedrijven en kleinere supermarkten. Iedere branche heeft zo zijn eigen wensen, voorwaarden, uitdagingen en aandachtspunten. Maar daar draaien we onze hand niet voor om. We lopen warm voor iedere uitdaging. Van grootwinkelbedrijf tot cruiseschip: geen uitdaging is ons te groot.

Werken bij

Certificaten van bewezen kwaliteit

Dat we gewenste certificering op zak hebben, is voor ons vanzelfsprekend. We zien de eisen die worden gesteld in de inspectieprotocollen (zoals BRC Higher Level, IFS en RIK) als een stuk gereedschap voor onze bedrijfsvoering. Dankzij de scherpe vereisten van de verschillende keuringsdiensten, weten we exact waar we aan moeten voldoen. Zo kunnen we ons gericht houden aan de voorwaarden voor voedselveiligheid en laten we zien dat we staan voor bewezen kwaliteit.

Samen
sterker

Het product legt een heel traject af voordat deze bij de consument is, daarom gaan wij stap voor stap te werk. Samen zorgen we ervoor dat alle schakels in de distributiekolom worden doorlopen. Bij dit uitgebreide proces horen tal van functies, waarvan er vast een leuke functie is die bij jou past. Kijk op onze Werken Bij-site om te zien wie er zoal bij ons werkt en of er misschien een functie is die je aanspreekt.

Werken bij