Als we het doen,
doen we het goed

We hebben een reputatie hoog te houden. Reputation is ons eigen handelsmerk. Al sinds 1950. Reputation staat voor vers, veilig en kwaliteit. En voor snel en flexibel. De groenten en fruit die dit label dragen, zijn van grote klasse, gekweekt door de beste telers. Want als we het doen, dan doen we het goed.

Onze producten

Onze eigen producten

Onder de noemer Reputation vermarkten we verschillende producten. Met name de glasgroenten en citrus behoren tot de kern van ons eigen merk. Daarnaast dragen bijvoorbeeld ook avocado’s en wat kleinere producten zoals spruiten het label Reputation.

Dit zijn we
  • Eigen transport
  • 12.000m² bedrijfspand met 20 dockshelters
  • Eigen transport
  • Jaarrond vers en compleet assortiment

Onze
partners

Onze leveranciers staan aan de basis van de voedselketen. De telers halen de groenten en fruit immers zelf uit de grond of ze plukken deze van de plant, struik of boom. Met veel van deze partners hebben we al een jarenlange band. Soms loopt de samenwerking zelfs al een paar generaties lang. Met verschillende telers en leveranciers werken we samen aan één doel. We voelen ons dan ook nauw verwant aan elkaar. Dat geldt voor zowel onze partners uit de regio als die van ver erbuiten. We kunnen en willen niet zonder elkaar.

Werken bij