Dit is waar
we nu staan

Ons bedrijfspand staat in De Lier, centraal in het Westland en midden in het logistieke centrum van de tuinbouw. Vanuit hier werken we kundig en gedreven met een topteam aan het leveren van kwaliteit. Niets is ons daarbij te gek. We hebben namelijk alles in huis om ons te kunnen onderscheiden. Ons zeer brede assortiment leveren we op tijd, op de afgesproken locatie, onder de overeengekomen voorwaarden. Ook als het op de prijs aankomt, staan we scherp in de markt.

 • Eigen transport
 • Snel en flexibel
 • 12.000m² bedrijfspand
  met 20 dockshelters
 • Top team van mensen die
  voor elkaar door het vuur gaan
 • Koelcapaciteit
  1400 pallets
 • Tussen de kassen, de havens en het vliegveld
 • Jaarrond vers en
  compleet assortiment

Een familiebedrijf
vanaf dag één

Al sinds 1931 houden wij ons bezig met het leveren van aardappels groente en fruit. We zijn sindsdien sterk gegroeid, zijn kerngezond en er is ongekend veel veranderd in onze branche. Maar we hanteren nog altijd veel van dezelfde basisprincipes. Vanaf dag één zijn we namelijk een echt familiebedrijf. We weten met wie en voor wie we werken. Veel van onze relaties zijn al in de generaties voor ons ontstaan. Ook nu nog hechten we aan een langetermijnvisie. Het gaat ons niet om vluchtig, de korte termijn en onpersoonlijk, maar om de continuïteit en een goede band met onze klanten en leveranciers. Het mooie van een familiebedrijf is dat je het samen altijd wel voor elkaar krijgt. Want we denken in oplossingen, niet in problemen.

“Het mooie van een
familiebedrijf is dat je
het samen altijd wel
voor elkaar krijgt.”

– Koornstra

Onze roots vandaag de dag

Hart voor de zaak

Hart voor de zaak is niet alleen op de werkvloer, maar in het hele bedrijf. Waarden en normen hebben we hoog in het vaandel staan. Die sfeer voel je dagelijks bij ons op de werkvloer.

Klaarstaan voor elkaar

We zijn een echt team en staan altijd voor elkaar klaar. Dat is nodig ook, wil je kwaliteit kunnen borgen. We vinken niet alleen onze eigen klusjes af, maar denken (en doen!) voortdurend met onze klanten en collega’s mee.

Afspraak is afspraak

Het spreekt voor ons eigenlijk voor zich dat een afspraak een afspraak is. Daar tillen we zwaar aan. Ook al moeten we flink wat stappen extra zetten: we vinden onze betrouwbaarheid en integriteit erg belangrijk. We doen er alles voor om ons te houden aan wat we hebben beloofd. Daarom kunt u echt van ons op aan.

Alles goed geregeld

Wat we doen, doen we graag goed. Of het nu contact met onze klanten en leveranciers is, de manier waarop we orders verwerken, controleren en verzendklaar maken, het transport of de administratieve afwikkeling: we regelen alles op een goede, heldere en accurate manier. Zo zorgen we al jaren voor tevreden klanten.

Het wekelijkse kratje arbeidsvitaminen

Voor onze medewerkers staan er altijd arbeidsvitaminen klaar. Zo ligt er volop fruit in onze kantine. Ook bij de lunch zijn er voor onze medewerkers iedere dag gratis vers gesneden groenten beschikbaar. Maar ook voor thuis stellen we iedere week een mooi kratje met een gevarieerde selectie van groente en fruit samen. Wat er precies in het kratje zit, dat is iedere week weer een verrassing.

Geen uitdaging
te groot

Van grootwinkelbedrijf tot cruise ship: wij zorgen ervoor dat
groenten en fruit op hun plek terecht komen.

Dit doen we