Onze passie voor prachtig en gezond

We hebben een grote passie voor groente en fruit. Net als de telers vóór ons of bijvoorbeeld de chef-koks na ons in de distributiekolom. Ieder product vraagt aandacht tijdens de distributie. Aan ons om die gerichte zorg te leveren. Onze passie drijft ons tot het almaar vergroten van kennis. Zodat we met gerust hart kunnen zeggen dat de producten bij ons in goede handen zijn

Contact ons

Je kunt het
zo gek niet
verzinnen

Wie al eens in ons pand in De Lier is geweest en het met eigen ogen heeft gezien, zal het beamen: je kunt het zo gek niet verzinnen, wij hebben het in huis. We importen en exporteren producten vanuit een groot aantal landen. Van oer-Hollandse kroten, raapstelen of pastinaken tot een exotische mangistan, physalis of carambola. Natuurlijk kom je ook de meer gangbare soorten groenten en fruit tegen in ons zeer ruime assortiment.

Werken bij

Vers,
het hele jaar door

Voor ons is het gesneden koek: we zorgen ervoor dat groenten en fruit het hele jaar door vers bij de klant terecht komt. Dit kunnen we doen doordat we continue werken onder speciale, geconditioneerde omstandigheden. Alle producten behandelen we met grote zorg. We weten van ieder soort groente of fruit hoe dit het beste gedijt en op welke manier je ze het meest optimaal kunt vervoeren.

Als we het doen, doen we het goed

We hebben een reputatie hoog te houden. Reputation is ons eigen handelsmerk. Al sinds 1950. Reputation staat voor vers, veilig, en kwaliteit. En voor snel en flexibel. De groenten en fruit die dit label dragen, zijn van grote klasse, gekweekt door de beste telers. Want als we het doen, dan doen we het goed.

Naar Reputation